Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Κάλεσμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξορύξεις χρυσού

Καλούμε όλους να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας την Πέμπτη 23/5/2013 στις 7:30 μμ για να υποστηρίξουμε με την παρουσία μας τη λήψη καθαρής Απόφασης-Ψηφίσματος ενάντια στις καταστροφικές δραστηριότητες της ELDORADO και του Μπόμπολα. Η μαζική συμμετοχή μας σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στη λήψη όποιας απόφασης. 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας την Πέμπτη 23/5/2013 και ώρα 7:30 μμ, θα υπάρχει ως πρώτο θέμα το αίτημα που υπέβαλε το Δίκτυο Πολιτών για το Περιβάλλον για συζήτηση και έκδοση Απόφασης - Ψηφίσματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. Ένα θέμα που έχει άμεση σχέση και με πιθανή μελλοντική επέκταση των δραστηριοτήτων της ELDORADO στο Πάικο. Ήδη υπάρχουν τα σχέδια για το Κιλκίς στην περιοχή "Κρούσια".
Έχουμε καλέσει και θα παραστεί για να κάνει μια ολιγόλεπτη τοποθέτηση (θα προσπαθήσουμε να του επιτρέψουν) ο καθηγητής του ΑΠΘ Σαράντης Δημητριάδης, που είναι πολύ καλός γνώστης του θέματος και έχει γυρίσει μαζί με την επιτροπή αγώνα της Χαλκιδικής σε πάρα πολλά μέρη για να εξηγήσει τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων. Ήταν και στα Γιαννιτσά, στην εκδήλωση του Δικτύου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου