Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 1 Απρίλη 2011, στις 21:00, στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Δικτύου Πολιτών για το Περιβάλλον. Είχε προηγηθεί κάλεσμα όλων των μελών αλλά και ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες. Η συνάντηση είχε διπλό χαρακτήρα: Από τη μια να ενημερώσει τον κόσμο για τις δράσεις του Δικτύου τον τελευταίο χρόνο και από την άλλη να καλέσει τα μέλη και τους πολίτες στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων.
Αναφέρθηκαν οι δραστηριότητες του Δικτύου από την περσινή οικογιορτή (25/5/2010), τις ενέργειες σχετικά με τον Λουδία, τη διάσωση των δένδρων του Κτηνιατρείου Γιαννιτσών (2/2001), τη συμμετοχή στην σιδηροδρομική πορεία από Έδεσσα μέχρι Θεσσαλονίκη(19/3/2011). Επίσης έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στα θέματα του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, του στρατοπέδου Καψάλη, του σιδηροδρομικού δικτύου νομού Πέλλας, των πηγών Αραβησσού καθώς και για τη συμμέτοχή του Δικτύου στην νεοσυσταθείσα Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Πέλλας και τέλος τη διασύνδεση του Δικτύου με αντίστοιχες προσπάθειες πολιτών σ’ όλη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και τέλος το θέμα παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη.
Δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες εργασίας με αντίστοιχα θέματα: στρατόπεδο Καψάλη, ποταμός Λουδίας, πάρκα στην πόλη. Προγραμματίστηκαν δράσεις για τις ομάδες στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Επικοινωνία:

Μαρία Κιουζέπη (ομάδα πάρκα στην πόλη) 6973333385
Γιώργος Μπαμπαλής (ομάδα ποταμός Λουδίας) 6938508564
Παναγιώτης Τζούμας (ομάδα στρατόπεδο Καψάλη) 6977581188http://envinet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου